Thursday, January 14, 2010

Californication - extract

Szinte esélytelen, hogy a kaliforniai (nevadai és arizónai) kiruccanásunkról egy posztban be tudjak számolni, szóval inkább megpróbálom feldarabolni a túrát. Ezt a bejegyzést amolyan bevezetőnek szánom, kevés szöveggel és képpel. Később igyekszem majd több anyagot feltölteni.

A 10 nap során olyan mennyiségű élményben volt részünk, és olyan koncentrációban, hogy valószínűleg eltart majd egy darabig amíg fel tudjuk dolgozni. Lélegzetelállító helyeken voltunk, olykor lélegzetelállító (időjárási) körülmények között. Útvonalunk a következő volt:
San Francisco - Yosemite - Death Valley - Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas - Riverside(Los Angeles) - San Diego - Hollywood

Masszív program volt 10 napra. Számomra a legelképesztőbb az volt az egészben, hogy mennyire eltérő körülményeket tapasztalhattunk meg ennyi idő leforgása alatt. Egész pontosan arra gondolok, hogy volt olyan nap amikor innen indultunk (hóban és fagyban), napközben megfordultunk itt és itt, majd útbaejtve még egy sivatagot, megérkeztünk ide. De a rendkívüli változatosság az egész útra jellemző volt.

to be continued...

1 comment:

  1. Szóval erről a túráról beszéltek a tegnapi HAESF sörözésen. Én azt hittem NY-ba voltatok (csak).

    ReplyDelete